Huur aangepaste fietsen

Laten we samen fietsen!

Amsterdam staat bekend om fietsen en we willen iedereen de mogelijkheid geven om de stad op de fiets te verkennen. Beweeg door de stad zoals de lokale bevolking! De prijs om een fiets te huren is afhankelijk van het type fiets en het aantal dagen dat je de fiets wilt huren.

Fietsen in Amsterdam
Voor het huren van een fiets in Amsterdam raden wij aan om direct contact op te nemen met Starbikes Rental. Deze fietsverhuurwinkel is gelegen nabij station Amsterdam Centraal.

Fietsen in Nederland
Wilt u ergens anders in Nederland een fiets bij uw accommodatie laten bezorgen, neem dan contact met ons op. Op deze pagina kunt u het boekingsformulier invullen. Wij zullen u om de gegevens van uw locatie vragen en nagaan welke leverancier de gevraagde fiets beschikbaar heeft. Prijzen zijn op aanvraag.

Fun2Go fiets - zij aan zij Deze fiets heeft twee zitjes. De een is verplicht om te fietsen en de ander kan gewoon zitten en genieten van Amsterdam of meefietsen. Deze fiets laat mensen met een beperkte mobiliteit de stad zien vanaf de fiets, maar is ook geschikt voor mensen die blind of slechtziend zijn en voor doven of slechthorenden.

O-Pair fiets
Deze rolstoelfiets is een dubbele fiets met een comfortabele verende stoel voor het stuur. Het grote voordeel is dat het front eenvoudig los te koppelen is van het fietsgedeelte, zodat deze op locatie als rolstoel gebruikt kan worden. Aan de voorzijde zijn meerdere 'tubs' geplaatst om aan de specifieke wensen van de gebruikers te voldoen. Met behulp van optionele elektrische ondersteuning wordt fietsen nog makkelijker op deze modern vormgegeven rolstoelfiets.​

VeloPlus elektrische fiets - rolstoelplatform
Deze transportfiets is speciaal geschikt voor rolstoelgebruikers die tijdens het rijden in hun rolstoel blijven zitten. Dankzij de handige kantelhelling kan de gebruiker gemakkelijk achteruit op de rolstoelfiets stappen. Met een gemakkelijke en veilige vergrendeling is de rolstoeltransporter snel klaar voor gebruik. De speciale constructie zorgt voor een stabiel rijgedrag en comfortabel fietsen. Op de Velo Plus past een grote verscheidenheid aan rolstoelen, waardoor deze rolstoelfiets zeer geschikt is voor woningen of instellingen.

Driewieler Deze fiets voor volwassenen heeft 2 wielen voor en één achter. Voor mensen die moeite hebben met evenwicht is deze fiets perfect. Hij heeft een laag frame om het opstappen makkelijker te maken.

Firefly - gemotoriseerd wiel voor uw rolstoel (alleen Amsterdam)
De Firefly is een elektrische handbike die u aan uw rolstoel kunt bevestigen. Ga twee keer zo snel en twee keer zo ver! U kunt de Firefly met een rolstoel huren of u kunt de Firefly aan uw eigen rolstoel bevestigen. De mechanica zal u helpen om het aan uw stoel te bevestigen. Tandemfiets / dubbele fiets
Heb je ervaring met fietsen en wil je graag de stad verkennen op een deelfiets, dan is de tandem- of twinfiets een goede optie voor jou.

Elektrische fietsen;
Door heel Nederland zijn verschillende soorten elektrische fietsen te huur. Reguliere fietsen & accessoires
Naast het huren van een aangepaste fiets is het ook mogelijk om gewone fietsen, kinderfietsen of kinderzitjes te huren.
Toegankelijk zonder trappen Toegankelijk restaurant of terras

Waar zal ik blijven?
Als je een fiets huurt voor je hele verblijf, is het een goed idee om een accommodatie te kiezen waar je de fiets veilig kunt stallen. Bij voorkeur worden de fietsen binnen gestald. Als dat niet mogelijk is, mag de fiets op het terrein van de accommodatie worden geparkeerd; voor uw vakantiehuis, in de tuin, op de parkeerplaats of op een speciale fietsenstalling.

De toegankelijke fietsvakantie in Nederland
We bieden vakantiepakketten aan met fietsverhuur voor alle dagen en een hotel op het platteland, omringd door geweldige fietspaden! Met deze vakantie kun je overnachten in hotels op de volgende twee locaties;

Werelderfgoed Beemster (ten noorden van Amsterdam)
Nationaal Park Hoge Veluwe (tussen Arnhem, Amersfoort en Apeldoorn). De vakantie is inclusief:

Verblijf in hotel met toegankelijke hotelkamer(s) en ontbijt (lunch en diner optioneel) Levering van aangepaste fietsen, gewone fietsen en/of scootmobiel Plattegronden met toegankelijke fietsroutes.

Wanneer u ons een aanvraag stuurt, controleren wij de beschikbaarheid bij onze leveranciers. De prijs is afhankelijk van het type fiets en het aantal huurdagen. Wilt u alleen een fiets huren in Amsterdam, en geen fietstocht boeken, dan kunt u de fietsen direct aanvragen bij Starbikes Rental. Het adres van de ophaallocatie is De Ruyterkade 143. Als je een fiets wilt laten bezorgen bij je accommodatie in Amsterdam of een andere locatie in Nederland.

Wij helpen u graag!

Toegankelijk Reizen Nederland

Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan voor jouw droomvakantie naar Nederland.

Gerda van Accessible Travel Netherlands

Al onze mobiliteitshulpmiddelen