Huur een standaard scootmobiel

Geen grenzen!

Huur een scootmobiel in Amsterdam of elders in Nederland. Wij kunnen in elke uithoek van het land een scootmobiel leveren. De scootmobielen worden volledig opgeladen geleverd en worden geleverd met een accu. De prijzen zijn inclusief huur, bezorging en ophalen van de scootmobiel.

Prijzen zijn inclusief huur, bezorging en afhaling.

Als er meer dan twee mobiliteitshulpmiddelen worden geboekt, is de totale prijs lager. In dit geval worden de transportkosten eenmalig berekend.

U krijgt € 10,- korting op uw mobiliteitshulpmiddelen wanneer uw accommodatie ook via Accessible Travel Netherlands is geboekt.
Geef bij het verzenden van het reisvoorstelformulier aan welke mobiliteitshulpmiddelen u nodig heeft.

Informeer uw accommodatie over de levering van de apparatuur en geef hen de naam waarmee u de accommodatie en apparatuur heeft geboekt.

Zorg ervoor dat een persoon in de accommodatie de apparatuur kan ontvangen en opslaan. Als u in een appartement verblijft, zijn de eigenaren niet altijd aanwezig, zorg ervoor dat ze aanwezig zijn wanneer de apparatuur wordt afgeleverd. Als er niemand beschikbaar is om de apparatuur in ontvangst te nemen, levert de chauffeur niet af.

Last-minute verzoeken
Om er zeker van te zijn dat je uitrusting bij je accommodatie wordt afgeleverd, reserveer je uiterlijk 5 werkdagen van tevoren.

Voor last-minute verzoeken die 72 uur voor levering (3 werkdagen) worden ontvangen, wordt een toeslag van € 20,- in rekening gebracht. Wanneer u een verzoek minder dan 72 uur van tevoren verzendt, kunnen we de levering niet garanderen, maar we zullen ons best doen!

Op zon- en feestdagen kunnen mobiliteitshulpmiddelen niet bezorgd worden.

Houd er rekening mee dat:
Wij hebben een eigen scootmobiel te huur, dit is een Leo 4. Indien de beschikbaarheid het toelaat bezorgen wij deze scootmobiel op het aangegeven adres.
Mocht de Leo 4 scootmobiel niet voorradig zijn, dan leveren wij een scootmobiel van een van onze vertrouwde leveranciers. Na ontvangst van uw aanvraag zullen wij de scootmobiel bij de betreffende leverancier aanvragen en zo spoedig mogelijk bevestigen.
In het hoogseizoen is er veel vraag naar scootmobielen, dus vroeg boeken is aan te raden.

Technische specificaties
Onderstaande gegevens beschrijven de scootmobiel die wij het meest kunnen leveren. We kunnen echter niet garanderen dat deze scooter precies wordt geleverd, omdat dit afhankelijk is van beschikbaarheid bij onze leveranciers.

Gewicht: 83 KG (inclusief batterijen)
Maximaal tempo: 8 KM per uur
Maximaal gewicht gebruiker: 135 KG
Bereik: 30 KM in ideale omstandigheden
Afneembaar: ja, maar de onderdelen zijn erg zwaar
Wij raden af om deze standaard scootmobiel te huren, als u ergens met trappen of trappen verblijft.
Draagbaar: nee
Inbegrepen: mand en sleutels

Wij helpen u graag!

Toegankelijk Reizen Nederland

Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan voor jouw droomvakantie naar Nederland.

Gerda van Accessible Travel Netherlands

Al onze mobiliteitshulpmiddelen