Huur een douchestoel

Elke dag douchen

Huur een douchestoel of douche-toiletstoel tijdens je verblijf in Nederland, deze wordt bij je accommodatie bezorgd. De douchestoelen zijn stevig en stabiel.

De volgende douchestoelen zijn beschikbaar:
Douchestoel zonder wielen
Douchestoel met wielen
Douche-toiletstoel met wielen
Douchestoel in hoogte verstelbaar
Geef duidelijk aan welk type douchestoel je nodig hebt. Geef dit dan aan de rechterkant van deze pagina en tijdens het reserveringsproces aan.

Prijzen zijn inclusief huur, bezorging en afhaling.

Als er meer dan twee mobiliteitshulpmiddelen worden geboekt, is de totale prijs lager. In dit geval worden de transportkosten eenmalig berekend.

U krijgt € 10,- korting op uw mobiliteitshulpmiddelen wanneer uw accommodatie ook via Accessible Travel Netherlands is geboekt.
Geef bij het verzenden van het reisvoorstelformulier aan welke mobiliteitshulpmiddelen u nodig heeft.

Informeer uw accommodatie over de levering van de apparatuur en geef hen de naam waarmee u de accommodatie en apparatuur heeft geboekt.

Zorg ervoor dat een persoon in de accommodatie de apparatuur kan ontvangen en opslaan. Als u in een appartement verblijft, zijn de eigenaren niet altijd aanwezig, zorg ervoor dat ze aanwezig zijn wanneer de apparatuur wordt afgeleverd. Als er niemand beschikbaar is om de apparatuur in ontvangst te nemen, levert de chauffeur niet af.

Last-minute verzoeken
Om er zeker van te zijn dat je uitrusting bij je accommodatie wordt afgeleverd, reserveer je uiterlijk 5 werkdagen van tevoren.

Voor last-minute verzoeken die 72 uur voor levering (3 werkdagen) worden ontvangen, wordt een toeslag van € 20,- in rekening gebracht. Wanneer u een verzoek minder dan 72 uur van tevoren verzendt, kunnen we de levering niet garanderen, maar we zullen ons best doen!

Op zon- en feestdagen kunnen mobiliteitshulpmiddelen niet bezorgd worden.

Wij helpen u graag!

Toegankelijk Reizen Nederland

Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan voor jouw droomvakantie naar Nederland.

Gerda van Accessible Travel Netherlands

Al onze mobiliteitshulpmiddelen