Huur een mobiliteitslift

Mobiliteitslift nodig?

De volgende mobiliteitsliften inclusief slings kunnen door heel Nederland geleverd worden:
>Actieve mobiliteitslift: elektrisch bediend
>Actieve mobiliteitslift: handmatig bediend
>Passieve mobiliteitslift voor kinderen: elektrisch bediend
>Mobiliteitslift voor bad

De mobiliteitsliften die wij leveren hebben een clipsysteem voor de bevestiging van de tilbanden. Wij leveren altijd een mobiliteitslift met slings, voor het geval uw eigen slings niet passen op het bevestigingssysteem van de tillift.

Prijzen zijn inclusief huur, bezorging en afhaling.

Als er meer dan twee mobiliteitshulpmiddelen worden geboekt, is de totale prijs lager. In dit geval worden de transportkosten eenmalig berekend.

U krijgt € 10,- korting op uw mobiliteitshulpmiddelen wanneer uw accommodatie ook via Accessible Travel Netherlands is geboekt.
Geef bij het verzenden van het reisvoorstelformulier aan welke mobiliteitshulpmiddelen u nodig heeft.

Informeer uw accommodatie over de levering van de apparatuur en geef hen de naam waarmee u de accommodatie en apparatuur heeft geboekt.

Zorg ervoor dat een persoon in de accommodatie de apparatuur kan ontvangen en opslaan. Als u in een appartement verblijft, zijn de eigenaren niet altijd aanwezig, zorg ervoor dat ze aanwezig zijn wanneer de apparatuur wordt afgeleverd. Als er niemand beschikbaar is om de apparatuur in ontvangst te nemen, levert de chauffeur niet af.

Last-minute verzoeken
Om er zeker van te zijn dat je uitrusting bij je accommodatie wordt afgeleverd, reserveer je uiterlijk 5 werkdagen van tevoren.

Voor last-minute verzoeken die 72 uur voor levering (3 werkdagen) worden ontvangen, wordt een toeslag van € 20,- in rekening gebracht. Wanneer u een verzoek minder dan 72 uur van tevoren verzendt, kunnen we de levering niet garanderen, maar we zullen ons best doen!

Op zon- en feestdagen kunnen mobiliteitshulpmiddelen niet bezorgd worden.

Wij helpen u graag!

Toegankelijk Reizen Nederland

Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan voor jouw droomvakantie naar Nederland.

Gerda van Accessible Travel Netherlands

Al onze mobiliteitshulpmiddelen