Huur een opvouwbare scootmobiel

Volledige mobiliteit

Huur een opvouwbare scootmobiel! Het kan worden bezorgd in Amsterdam of elders in Nederland. Wij kunnen opvouwbare (afneembare) scootmobielen met 3 of 4 wielen leveren. De scooters worden volledig opgeladen geleverd en worden geleverd met een accu. De prijzen zijn inclusief huur, bezorging en ophalen van de scootmobiel.

Prijzen zijn inclusief huur, bezorging en afhaling.

Als er meer dan twee mobiliteitshulpmiddelen worden geboekt, is de totale prijs lager. In dit geval worden de transportkosten eenmalig berekend.

U krijgt € 10,- korting op uw mobiliteitshulpmiddelen wanneer uw accommodatie ook via Accessible Travel Netherlands is geboekt.
Geef bij het verzenden van het reisvoorstelformulier aan welke mobiliteitshulpmiddelen u nodig heeft.

Informeer uw accommodatie over de levering van de apparatuur en geef hen de naam waarmee u de accommodatie en apparatuur heeft geboekt.

Zorg ervoor dat een persoon in de accommodatie de apparatuur kan ontvangen en opslaan. Als u in een appartement verblijft, zijn de eigenaren niet altijd aanwezig, zorg ervoor dat ze aanwezig zijn wanneer de apparatuur wordt afgeleverd. Als er niemand beschikbaar is om de apparatuur in ontvangst te nemen, levert de chauffeur niet af.

Last-minute verzoeken
Om er zeker van te zijn dat je uitrusting bij je accommodatie wordt afgeleverd, reserveer je uiterlijk 5 werkdagen van tevoren.

Voor last-minute verzoeken die 72 uur voor levering (3 werkdagen) worden ontvangen, wordt een toeslag van € 20,- in rekening gebracht. Wanneer u een verzoek minder dan 72 uur van tevoren verzendt, kunnen we de levering niet garanderen, maar we zullen ons best doen!

Op zon- en feestdagen kunnen mobiliteitshulpmiddelen niet bezorgd worden.

Houd er rekening mee dat:
Wij hebben een eigen afneembare scootmobiel te huur, dit is een Colibri 4. Indien de beschikbaarheid het toelaat, leveren wij deze scootmobiel af op het aangegeven adres.
Als de Colibri 4 scootmobiel niet beschikbaar is, leveren wij een scootmobiel van een van onze vertrouwde leveranciers. Na ontvangst van uw aanvraag zullen wij de scootmobiel bij de betreffende leverancier aanvragen en zo spoedig mogelijk bevestigen.
In het hoogseizoen is er veel vraag naar scootmobielen, dus we raden aan om vroeg te boeken.
Technische specificaties Colibri 4 scootmobiel
Gewicht: 44 KG (inclusief batterijen)
Gewicht zwaarste onderdeel: 9 KG
Lengte scooter: 101 CM
Breedte scooter: 50,5 CM
Draaicirkel: 110 CM
Maximaal tempo: 8 KM per uur
Maximaal gewicht gebruiker: 135 KG
Bereik: 11 KM
Opvouwbaar / draagbaar: ja
Inbegrepen: mand en sleutels

Wij helpen u graag!

Toegankelijk Reizen Nederland

Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan voor jouw droomvakantie naar Nederland.

Gerda van Accessible Travel Netherlands

Al onze mobiliteitshulpmiddelen