Huur een strandrolstoel

Ga overal heen

Huur een strandrolstoel in Nederland! Er zijn verschillende mogelijkheden om tijdens uw verblijf een strandrolstoel te huren. Prijzen zijn inclusief huur, bezorging en afhaling.

Als er meer dan twee mobiliteitshulpmiddelen worden geboekt, is de totale prijs lager. In dit geval worden de transportkosten eenmalig berekend.

Ook als uw accommodatie via Accessible Travel Netherlands is geboekt, krijgt u € 10,- korting op uw mobiliteitshulpmiddel.
Geef bij het verzenden van het reisvoorstelformulier aan welke mobiliteitshulpmiddelen u nodig heeft.

Informeer uw accommodatie over de levering van de apparatuur en geef hen de naam waarmee u de accommodatie en apparatuur heeft geboekt.

Zorg ervoor dat een persoon in de accommodatie de apparatuur kan ontvangen en opslaan. Als u in een appartement verblijft, zijn de eigenaren niet altijd aanwezig, zorg ervoor dat ze aanwezig zijn wanneer de apparatuur wordt afgeleverd. Als er niemand beschikbaar is om de apparatuur in ontvangst te nemen, levert de chauffeur niet af.

Last-minute verzoeken
Om er zeker van te zijn dat je uitrusting bij je accommodatie wordt afgeleverd, reserveer je uiterlijk 5 werkdagen van tevoren.

Voor last-minute verzoeken die 72 uur voor levering (3 werkdagen) worden ontvangen, wordt een toeslag van € 20,- in rekening gebracht. Wanneer u een verzoek minder dan 72 uur van tevoren verzendt, kunnen we de levering niet garanderen, maar we zullen ons best doen!

Op zon- en feestdagen kunnen mobiliteitshulpmiddelen niet bezorgd worden.

Houd er rekening mee dat:
Wij hebben een eigen afneembare scootmobiel te huur, dit is een Colibri 4. Indien de beschikbaarheid het toelaat, leveren wij deze scootmobiel af op het aangegeven adres.
Als de Colibri 4 scootmobiel niet beschikbaar is, leveren wij een scootmobiel van een van onze vertrouwde leveranciers. Na ontvangst van uw aanvraag zullen wij de scootmobiel bij de betreffende leverancier aanvragen en zo spoedig mogelijk bevestigen.
In het hoogseizoen is er veel vraag naar scootmobielen, dus we raden aan om vroeg te boeken.
Technische specificaties Colibri 4 scootmobiel
Gewicht: 44 KG (inclusief batterijen)
Gewicht zwaarste onderdeel: 9 KG
Lengte scooter: 101 CM
Breedte scooter: 50,5 CM
Draaicirkel: 110 CM
Maximaal tempo: 8 KM per uur
Maximaal gewicht gebruiker: 135 KG
Bereik: 11 KM
Opvouwbaar / draagbaar: ja
Inbegrepen: mand en sleutels

De tweede optie is om een van de locaties te bellen die een strandrolstoel te huur hebben. Bij restaurants langs de Nederlandse kust staan veel strandrolstoelen. Veel van deze locaties staan vermeld in onze brochure over strandrolstoelen. Deze brochure dateert van 2104 en daarom verwijzen we graag naar een lijst die het hele jaar door actueel blijft. Dit is een openbaar Google Formulierendocument. Klik hier om naar de lijst met locaties voor het huren van een strandrolstoel in Nederland te gaan.

Op de meeste locaties is het lenen van een strandrolstoel gratis, maar je moet wel een kleine borg betalen. De strandrolstoelen zijn beschikbaar in het voorjaar en de zomer.

Aanbevolen locaties om een strandrolstoel te huren
Zandvoort aan Zee, Noord-Holland
Beachclub nr. 5, 0031 (0)23-5716119
Noordwijk aan Zee, Zuid-Holland
Strandrestaurant 'De Koele Costa, 0031 (0)6-20431118
Scheveningen strand, Zuid-Holland
Fietsverhuur Biesieklette, 0031 (0)70-394221
Hoek van Holland strand, Zuid-Holland
Badweg 94-96, 0031 (0)174-382887
Maasvlakte 2 strand, Zuid-Holland
Rotterdamse reddingsbrigade Maasvlakte: 0031 (0)6-134 938 21
Vlissingen strand, Zeeland
Boulevard Evertsen, 0031 (0)118-412625

Wij helpen u graag!

Toegankelijk Reizen Nederland

Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan voor jouw droomvakantie naar Nederland.

Gerda van Accessible Travel Netherlands

Al onze mobiliteitshulpmiddelen